Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta de full en dos rectangles allargats. Punxeu-los tot al llarg deixant una vora d’un dit als marges sense punxar.
  2. Coeu els rectangles 10 min a 180 ºC. Traieu-los del forn i pinteu les vores amb ou batut.
  3. Repartiu el cabell d’àngel al mig dels dos rectangles, empolseu-hi per sobre els pinyons i coeu-ho 20 min més a 180 ºC fins que sigui daurat. Deixeu-ho refredar, empolseu-ho amb sucre en pols i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: