Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Rehidrateu la gelatina en aigua freda. Barregeu els ous, el sucre i el suc de taronja. Poseu la barreja en un cassó al foc, remenant-ho contínuament, fins que agafi una mica de consistència (no ha d’arribar a bullir). Traieu-ho del foc i foneu-hi la gelatina escorreguda. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  • Semimunteu la nata i incorporeu-la amb moviments suaus a la crema de taronja.
  • Aboqueu la mescla en un motlle de silicona i reserveu-ho a la nevera per tal que agafi consistència. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: