Preparació
- Foneu la xocolata i barregeu-la amb el praliné fins que quedi ben homogeni. Afegiu-hi l’arròs inflat i mescleu-ho bé. Repartiu la base pels motlles (jo he fet servir cèrcols de 8 cm de diàmetre), aixafant-la per tal que quedi una base ben plana. Reserveu-ho a la nevera per tal que se solidifiqui.
- Tritureu amb el túrmix el torró, el sucre i els rovells d’ou fins que quedi un puré ben fi.
- Remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en una mica d’aigua calenta. Afegiu-la al torró i barregeu-la bé amb el túrmix. Munteu la nata i afegiu-la amb compte a la mescla del torró. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les suaument a la barreja vigilant que no s’abaixin.
- Repartiu la mousse pels motlles a sobre de la base de xocolata i reserveu-la a la nevera fins que qualli (unes 4 h).
- Desemmotlleu-la, decoreu-la i serviu-la ben fresqueta de nevera.