Begur engega la 19a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca entre el 6 de maig i el 5 de juny. El producte gastronòmic més tradicional del municipi arriba als restaurants de la zona com a protagonista indiscutible d'aquest mes de maig. Gaudireu de tot el sabor mariner, ja sigui suquet, peix al forn, a la brasa, fregit, una caldereta o farcellet de brandada de peix. Cada restaurant adherit a la iniciativa elabora un menú propi basat en el peix de roca amb uns preus que oscil·len entre els 38 i els 60 €. Hi participen els establiments Cal Bandarra, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, La Cuina..., Les Brases del Toc-Hotel El Convent, Taverna Son Molas i Toca al Mar.
Cada persona que degusti un menú entrarà en el sorteig d’una passejada en barca pel litoral de Begur per a dues persones el dissabte 3 de juny, coincidint ambla X Fira del Mar i Botiga al Carrer que es fa durant tot el dia. Una altra novetat d’aquesta edició és que des de Begur es realitzarà l’apartat gastronòmic, presentat per Pep Nogué, del programa 'El suplement On Road', de Catalunya Ràdio. Al mateix espai hi haurà un taller infantil, a les 11 h. A més, com cada any, se celebra el Concurs d’Aparadors, dirigit a la dcoració dels aparadors de la mostra culinària, així com el Concurs de Cuina Popular Peix de Roca (el 27 de maig, a les 12 h).