Preparació
- Per a l’almívar: coeu l’aigua i el sucre durant 5 min. Al final afegiu-hi un rajolí de licor.
- Per al bescuit: barregeu l’ametlla, la nata i la ratlladura de llimona. A part, munteu els ous i el sucre fins que quedin esponjosos i incorporeu-los a la mescla de l’ametlla. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat i coeu-ho a 170 ºC durant 30 min.
- Per decorar: torreu l’ametlla filetejada amb el grill del forn, ben estesa sobre una plata de forn. Cal vigilar-ho bé perquè es torra molt ràpid, en 2 o 3 min.
- Muntatge: talleu el bescuit pel mig. Mulleu amb almívar el primer pis i escampeu el cabell d’àngel per sobre. Cobriu amb el segon pis i mulleu-lo amb almívar. Escampeu una mica de melmelada per tot el pastís i enganxeu l’ametlla filetejada per tot l’exterior.