Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre i l’aigua en un cassó al foc i feu-ho bullir fins aconseguir un almívar a 120 ºC. Aboqueu l’almívar en forma de rajolí sobre els rovells, sense deixar-ho de batre amb les varetes elèctriques fins que es refredi l’almívar. Els rovells han de quedar ben muntats.
  2. Incorporeu els rovells muntats a la crema de torró, amb moviments suaus.
  3. Incorporeu-hi la nata semimuntada amb suavitat.
  4. Aboqueu la barreja dins un cèrcol folrat amb acetat, a sobre d’un Silpad o un paper guitarra.
  5. Col·loqueu la base de pa de pessic al damunt, enfonsant-la una mica per anivellar la superfície.
  6. Reserveu-lo al congelador. Un cop congelat, retireu l’acetat i capgireu el pastís del dret sobre la blonda de servir. Decoreu-lo i torneu-lo a reservar al congelador.
  7. En el moment de servir-lo, escalfeu la llet fins que gairebé bulli. Aboqueu-la sobre la xocolata picada ben petita. Espereu un parell de minuts i apliqueu-hi el túrmix fins aconseguir una salsa brillant i homogènia.
  8. Serviu el pastís congelat amb la salsa calenta en una gerra a part.
  9. Per tallar el pastís és pràctic usar un ganivet que haureu escalfat submergint-lo en aigua calenta (i eixugat abans de tallar).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: