Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar bullint l’aigua i el sucre.
  2. Fora del foc, afegiu-hi el licor (generós) i emborratxeu els “sobaos” tallats a daus. Han de quedar xopats com una esponja.
  3. Unteu la meitat dels daus amb melmelada i cobriu-los amb un altre dau. Opcionalment, empolseu-hi una mica de sucre per sobre i cremeu-lo amb un bufador. Decoreu-ho amb ou filat o amb el que vulgueu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: