Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre fins que quedin escumosos. Afegiu-hi la farina tamisada i aboqueu-ho a sobre d’una plata de forn d’uns 28 x 38 cm recoberta amb paper de forn (ha de quedar primet, de 0,5 cm de gruix). Coeu-ho 10 min a 180 ºC. Encara calent, desemmotlleu-ho sobre un drap una mica humit, enrotlleu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Feu un almívar posant l’aigua i el sucre en un cassó al foc fins que bulli. Reserveu-lo.
  3. Per muntar el braç de gitano, desenrotlleu el pa de pessic, humitegeu-lo amb l’almívar i escampeu el Lemond Curd per sobre. Torneu-lo a enrotllar i decoreu-lo amb sucre en pols.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: