Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els maduixots i traieu-ne el peduncle.
  2. Barregeu el rovell d'ou amb la cobertura blanca fosa.
  3. Munteu la mantega amb unes varetes elèctriques fins que quedi blanquinosa i esponjosa.
  4. A part, munteu la clara al punt de neu.
  5. Mescleu el rovell amb la xocolata i afegiu-hi la mantega delicadament.
  6. Incorporeu-hi en dues vegades la clara muntada. Al final, incorporeu-hi la farina i mescleu-ho delicadament.
  7. Poseu en un motlle prèviament encamisat un fons d'un centímetre de crema. Distribuïu els maduixots per tota la plàtera i torneu-hi a posar una altra capa de brownie.
  8. Coeu-ho 20 min a 180 ºC. Una vegada cuit, traieu el brownie del motlle, poseu-lo en una safata i serviu-lo tebi o fred.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: