Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coleu i renteu els cigrons.
  2. Poseu la llet, la ratlladura de taronja, el sucre i la mantega en un cassó al foc. Quan trenqui el bull, afegiu-hi els cigrons, tritureu-ho amb el túrmix i coleu-ho.
  3. Torneu-ho a posar al foc, incorporeu-hi la farina i coeu-ho, remenant-ho contínuament fins que se separi de les parets del cassó.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els ous d’un en un sense parar de remenar.
  5. Poseu la massa en una mànega de pastisseria. Fregiu els bunyols tirant petites porcions de massa dins l’oli ben calent.
  6. Mulleu-los amb una mica d’anís i arrebosseu-los amb sucre i canyella.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: