100 números cuinant amb tu. Per molts anys!
Mercat / Al cistell
Ginebró
Les baies més especiades
Mercat / Al cistell
Cebetes en vinagre
En l'aperitiu, en el còctel i en la paella
Mercat / Al cistell
Orellana
La fruita assecada dels guisats
Mercat / Al cistell
Bull de la llengua
L'embotit de carn consistent
Mercat / Al cistell
Rèmol
Per a fregits i brous suaus
Mercat / Al cistell
Enciam Iceberg
El més popular de l'amanida
Mercat / Al cistell
Pinyó
Llavor crua o torrada
Mercat / Al cistell
Vi novell
Joventut i rebel.lia
Mercat / Adreces gormandes
El caliu acollidor de la cuina més gurmet
El foie gras és la joia d'un establiment que aposta pel producte fresc i ecològic al cor de Barcelona
Mercat / Taula de tast
Vins amb caràcter
Quatre negres de terres castellanes i un blanc del Bages
Mercat / Glop a glop
Aprengueu a fer-vos el cava al vostre gust
Un celler del Penedès us ajudarà a elaborar-lo
Mercat / Tant de gust
Codonyat artesà
Dolça companyia
Fogons / Bo i sa
Menú de novembre
Carme Ruscalleda ens proposa celebrar el número 100 de la revista amb un àpat especial que ens predisposa a la festa
Fogons
Temps de castanyes
El cloc-cloc de les sabatesde la castanyera ens ha empés a endinsar-nos en el bosc i a descobrir les possibilitats culinàries d'una fruita seca diferent.
Fogons
Pastissos per celebrar-ne cent
Hem convidat quatre pastissers capdavanters a preparar-nos el pastís d'aniversari de la revista: Christian Escribà, Yann Duytsche, Ramón Morató i Enric Rovira.
Fogons / I per postres...
Merengues
Jordi Roca juga aquest mes amb una base de clara d'ou batuda a punt de neu i sucre per oferir-nos tres receptes ben festives.
Sortim / Genis del foc
Nandu Jubany
Restaurant Can Jubany
El nostre primer geni del foc. Vam entrevistar-lo en el número cero de la revista i ara, nou anys després, reprenem la conversa amb un xef que ha consolidat la seva trajectòria professional i que continua ferm en la seva filosofia: recollir l'experiència de les receptes tradicionals per reinventar-les des del treball, l'esforç i la passió que transmet cada dia des de Calldetenes.
Sortim
Restaurants centenaris
Testimonis d'una tradició culinària ben viva
Com nosaltres, ells també n'han fet 100 -o més. La Fonda Europa, cal Tall de Conill i La Fitorra demostren que el pas dels anys no envelleix els bons projectes.
Sortim / Restaurants
Libentia
El plaer d'una cuina transparent
Sortim / Espai dels lectors
Els secrets del poltre
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els trucs per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Restaurants de moda
Només hi ha dues cuines: la bona i la dolenta
Especial
100 tastos del Cuina
Un recorregut per cent números plens de sabor
Grans xefs: repàs dels personatges que hem entrevistat a la revista Nous productes: una tria de les descobertes que hem fet durant la nostra història Vins per brindar: denominacions i cellers que han marcat el canvi vinícola Estils i tendències: de la tradició a la'avantguarda, un reflex de la nova cuina Imatges amb gust: les fotos més apetitoses de cent números deliciosos