Nadal. Mil idees gormandes per celebrar-lo
Mercat / Al cistell
Panettone
La llaminadura del Nadal italià
Mercat / Al cistell
Col de Brussel·les
Les boletes vegetals belgues
Mercat / Al cistell
Caqui
El 'tomàquet' més hivernal
Mercat / Al cistell
Sèsam
La llavor de l'hummus
Mercat / Al cistell
Fourme d'Ambert
Els grans cilindres de formatge blau
Mercat / Al cistell
Romesco
Més enllà dels calçots...
Mercat / Al cistell
Mistela
Un vi dolç tradicional
Mercat / Al cistell
Angula
La petita anguila
Mercat / Al cistell
Ocra
La tavella africana
Mercat / Adreces gormandes
Una illa del tresor per als xefs ben assortits
L'extensíssima oferta d'estris de gadgets & cuina ara també es pot trobar al mercat de la Boqueria
Mercat / Tant de gust
Xocolata Jolonch, artesana com abans
Mercat / Taula de tast
Propostes de festa
Un xampany, tres caves brut nature i un dolç sorprenent
Mercat / Glop a glop
Ecologia i criança per a un cava del segle XXI
El celler 1 1=3 aposta per les noves tendències
Mercat / Especial
Vins i caves
Nadal és l'època de l'any en què les taules s'omplen de menges fastuoses, elaborades amb el millor producte. Tampoc no hi falten els millors vins i caves. Per això, us donem unes idees per aconseguir els millors maridatges.
Fogons / Bo i sa
Menú de desembre
El Nadal s'ho val: permetem-nos el luxe de dur a taula els millors productes del rebost per celebrar aquestes festes
Fogons
Galets
Els cargols de l'escudella
Ens agraden grossos, ben grossos, amb farsa o sense, però sempre amb una sopa contundent. El nostre Nadal no seria Nadal sense ells. Sadollem les vostres ànsies de tradició posant-hi un punt d'originalitat!
Fogons
Nadal arreu del món
Com deu ser aquesta festa sense torrons ni cava, sense sopa de galets ni un bon plat de canelons? Sense sortir de Barcelona, voltem pel món per tastar la tradició de Corea del Sud, l'Iraq, Veneçuela i Suècia.
Fogons / I per postres...
Fruita seca
Jordi Roca ens proposa tres finals d'àpat ben energètics, amb grans protagonistes de temporada, com castanyes i avellanes.
Sortim / Genis del foc
Les Voltes de Sant Sebastià
Eduard Azuaza i Jaume Castany
Baixem fins al soterrani d'una antiga casa de poble, a Moià, per entaular-nos en un entorn càlid, que ens transporta gairebé a una època llunyana. Però els plats que tastem, en canvi, són ben propers, amb productes de la zona i de sabors ben recognoscibles. Les propostes d'Eduard Azuaza i Jaume Castany han creat adeptes que s'han convertit en clients fidels.
Sortim / A fons
El xef a casa
Un Nadal sense cuinar. Vaja, sense cuinar nosaltres, perquè aquest cop hem optat per menjar-nos les festes amb el catèring de luxe de tres establiments barcelonins de renom. Atreviu-vos a gaudir dels àpats sense feina!
Sortim / Restaurants
Cuatro
Mitges racions amb records d'aquí i d'allà
Sortim / Espai dels lectors
Salicòrnia, crua i cuita
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Digueu-ne botifarra...o no!
Som un país avesat a discutir pel nom de les coses