Per molts anys! Celebrem el desè aniversari amb vosaltres
Mercat / Al cistell
Rambutà
El litxi pelut de Malàisia
Mercat / Al cistell
Oliva negra
Maduresa sense amargor
Mercat / Al cistell
Pastanaga
Una hortalissa amb bon ull
Mercat / Al cistell
Pa de Viena
L'Àustria més esponjosa i rodona
Mercat / Al cistell
Bull de tonyina
Embotit de pescador
Mercat / Al cistell
Aigua tònica
L'amiga de la ginebra
Mercat / Al cistell
Coca de vidre
Infantesa dolça i feliç
Mercat / Al cistell
Peus de porc
Gelatina en estat pur
Mercat / Al cistell
Sàlvia
L'aroma picant francesa
Mercat / Al cistell
Vinagre de poma
Una alternativa suau i delicada
Mercat / Adreces gormandes
Infusions amb el sabor i l'aroma de la natura
Les plantes aromàtiques marquen una tendència saludable a la botiga Bernau Herbes de Cervera
Mercat / Tant de gust
Borregos del sant pare
Mercat / Taula de tast
Trencant motlles...
Una tria de vins singulars, curiosos i plens de matisos
Mercat / Glop a glop
Maridatge entre vins, cuina i art al Maresme
El club del cep, un negoci singular a Arenys de Mar
Fogons / Bo i sa
Menú de març
La xef de Sant Pol de Mar saluda el tercer mes de l'any amb una poposta per rebre l'esclat de la primavera
Fogons
Faves ben comptades
A la catalana, de gitano, parades, ofegades, amb menta... El receptari 'faver' és quasi infinit, al llarg de la Mediterrània. Tastem un llegum que sedueix els paladars més selectes, que això són faves comptades i explicades.
Fogons
L'Índia saborosa
Més enllà del curri i del picant. Us proposem descobrir una cuina aromàtica, intensa i saborosa. Viatgem al cor d'Àsia a través de les olors i els colors més saborosos, per tastar els plats més tradicionals, però també per conèixer un país misteriós.
Fogons / I per postres...
De colors
Les fruites (llima, pinya i aranja) inspiren Jordi Roca per preparar-nos tres postres amb els colors i els sabors de la primavera.
Sortim / Genis del foc
Can Fabes
Santi Santamaria i Xavier Pellicer
Quan aquest número era a punt d'entrar a Impremta ens va arribar la notícia de la mort del xef Santi Santamaria. Vam decidir mantenir aquesta entrevista, tal com ja s'havia de publicar, per retre homenatge a un dels cuiners més prestigiosos de Catalunya. Precisament, el xef va ser el primer protagonista d'aquesta secció, en una conversa que repreníem en el desè aniversari de CUINA.
Sortim / A fons
10 anys en deu paraules
De l'avantguarda a la tradició, hem escollit una desena de mots per explicar com ha canviat la cuina durant la nostra primera dècada.
Sortim / Restaurants
Occi
Redefinint la qualitat
Sortim / Espai dels lectors
Les herbes a la cuina
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Pitrera i pectoral
Estan prou preparats, els bàrmans d'avui?