Durant tres dies oferiran un complet menú de la tradició selvatana
L’Hotel Condes de Barcelona cedeix els seus fogons al col·lectiu La Cuina de Sils els propers dies 10, 11 i 12 de març. Amb la intenció de potenciar la cuina catalana més casolana, l’establiment barceloní deixa els sopars d’aquests tres dies a les mans del popular grup de cuineres de la Selva.
El menú escollit per representar la cuina selvatana i la saviesa gastronòmica del col·lectiu està format per un aperitiu amb foie gras i torrada, pernil d’ànec i botifarra dolça; d’entrant, escudella i carn d’olla; de segon, mandonguilles amb sèpia, pollastre amb salsifís, peus de porc o vedella amb bolets, i unes postres per llepar-se’n els dits: bunyols de poma, crema catalana o coca de ratafia. Tot plegat, maridat amb Joncària Merlot Reserva de Pere Guardiola (DO Costa Brava), Viñas del Vero Chardonnay-Macabeo (DO Somontano), cava Berta Bouzy de Mont-Ferrant i aigües Font d’Or-Vichy Catalán.
El menú, obert a tots els comensals, no només als clients de l’hotel, té un preu de 45 euros (IVA inclòs). Dos euros de cada àpat es destinaran a una causa benèfica. Les reserves ja poden fer-se trucant al telèfon 93 445 32 01 o escrivint un correu electrònic a convenciones@condesdebarcelona.com.
Si participeu en el nostre concurs, entrareu en el sorteig d'un àpat per a dues persones per tastar tan saborós menú.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia