Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les mones més originals

El Barça protagonitza algunes de les mones més cèlebres d’aquesta Pasqua

mona xocoa

Bona fortuna i bona Pasqua!

mona escribà

Messi i Ronaldo de xocolata - Carles Allende

mona escribà

El futbol s'imposa a l'aparador d'Escribà - Carles Allende

mona pastisseria prats lleida

Guardiola és a la pastisseria Prats de Lleida

La mona de Pasqua monumental de l’aparador de la pastisseria Prats de Lleida és tot un clàssic des de fa 100 anys. I aquesta vegada el protagonista és Josep Guardiola, entrenador del Futbol Club Barcelona, elaborat pel pastisser Ramon Prats i amb un pes de 120 quilos. Guardiola apareix dret, com donant instruccions, i amb una pilota blaugrana als peus.

El Barça s’ha plantat a la pastisseria Prats per Pasqua en diverses ocasions. Anteriorment s’han reproduït amb xocolata jugadors com Johan Cruyff, Carles Puyol, Ronaldinho, Bojan Krkic o Lionel Messi, així com personatges populars d’altres àmbits com Jordi Pujol, Pedro Almodóvar, Emilio Aragón, Camilo José Cela, Àlex Corretja i Carles Moyà, Jesulín de Ubrique, Pau Gasol, Joan Gaspar, Rafa Nadal o Karlos Arguiñano.

A la pastisseria Escribà de Barcelona, la versió ‘click’ de Playmobil dels jugadors Lionel Messi i Cristiano Ronaldo estan a punt per disputar els partits entre el Barça i el Reial Madrid que encara s’han de jugar. Elaborats amb 80 quilos de xocolata blanca tipus nacar, i negra tipus tobago, la porra que acompanya és més favorable al club blaugrana.

Des de Xocoa han decidit allunyar-se del futbol i dedicar la seva mona de Pasqua d’enguany a un tema social: la crisi econòmica. Han recorregut a l’humor i han esculpit amb xocolata un ‘maneki neko’, el tradicional gat japonès que convida a la fortuna. La figura s’acompanya d’una targeta que indica que es tracta d’un “gat de xocolata amb podel de solt contla el deute bancali, hipotecali, lletles de cotxe i letallada plessupostàlia. També lecomanat pel l’amol, el sexe i la luxúlia. Pleu molt bo!”.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: