Ceps. El bolet més esperat, del bosc a la taula!
Mercat / Al cistell
Ou de gallina
Un aliment molt complet
Mercat / Al cistell
Bagel
El panet del forat
Mercat / Al cistell
Brou de peix
Un fons bàsic, senzill i aromàtic
Mercat / Al cistell
Tripa de bacallà
Un menut de textura gelatinosa
Mercat / Al cistell
Vinagre blanc
El complement incolor de peix i marisc
Mercat / Al cistell
Macís
El color dels plats antics
Mercat / Al cistell
Plàtan sec
Cruixent o amb sucre
Mercat / Al cistell
Picantó
El més jove del corral
Mercat / Al cistell
Moresc baby
Petites panotxes de blat de moro
Mercat / Adreces gormandes
Pa artesà i per a celíacs al Raval de Barcelona
Anna i Assumpta Boix continuen el llegat del seu avi, que ja pastava masses integrals i de sègol
Mercat / Tant de gust
Fesol del pinet, collit a Montblanc
Mercat / Taula de tast
De Ses Illes a las Rías
Cinc propostes, de tots els colors, de procedències diverses
Mercat / Glop a glop
Raimat s'alia amb la natura en Terra 2010
L'expressió fidel del terrer de costers del Segre
Fogons / Bo i sa
Menú d'octubre
Al Maresme hi pesquen bons calamars, i Carme Ruscalleda se n'aprofita per encetar l'àpat bo i sa d'aquest mes.
Fogons
Ceps
Presència al bosc i exclusivitat al plat. Els grans xefs han sabut treure profit del potencial d'un dels bolets més preuats de la temporada. Us descobrim com són, on se'n troben i quines possibilitats culinàries ofereixen.
Fogons
Amb noms & cognoms
Cupletistes, prínceps, comtes... La gastronomia no fa distincions a l'hora de batejar plats amb noms propis que han passat a formar part dels receptaris clàssics mundials. Així podem compartir taula amb diplomàtics, artistes i gent de vida mundana.
Fogons / I per postres...
'Cupcakes'
Jordi Roca tampoc no ha pogut resistir-se als seus encants i ha caigut en els braços d'uns dolços suggerents i temptadors.
Sortim / Genis del foc
Artur Martínez
Capritx
És un cuiner proper, de tracte i de filosofia. Des del restaurant familiar de tota la vida, la seva cuina personal s'ha anat projectant més enllà de Terrassa per mitjà de la defensa del producte de proximitat i la reivindicació de la tradició gastronòmica de la zona: és el xef de la terregada i de l'oli d'Ullastrell. L'arribada de l'estrella, ara fa un any, el va fer traspassar els límits del Vallès.
Sortim / A fons
A Palafrugell en saben un niu
Us proposem fer un recorregut culinari per una de les capitals gastronòmiques del país, marcada per l'omnipresència del llegat de Josep Pla. Entre el mar i la muntanya, degustarem plats singulars com el niu i el catxuflino, i productes suculents com les garoines.
Sortim / Restaurants
Torre Simón
Cuina de mercat amb encant
Sortim / Espai dels lectors
Patates braves
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió
El repte d'un bon arròs
Els grans cuiners no es conformen amb el risotto!