Formatges blaus. Tastem els làctics més intensos!
Mercat / Al cistell
Castanya
Més enllà de Tots Sants
Mercat / Al cistell
Xirimoia
La fruita que ve del fred
Mercat / Al cistell
Gingebre confitat
El sabor que refresca la boca
Mercat / Al cistell
Salsa rouille
La maionesa provençal
Mercat / Al cistell
Cua de bou
Poca carn i força os
Mercat / Al cistell
Llardons
Un 'snack' de porc
Mercat / Al cistell
Areng
El blau més medieval
Mercat / Al cistell
Formatge raclet
A l'escalfor del foc
Mercat / Al cistell
Cabdell d'enciam
El més petitó de Tudela
Mercat / Adreces gormandes
Un petit llogaret gal al centre de Terrassa
Els formatges i el foie omplen l'aparador gurmet d'Al Petit Savoya, al Mercat de la Independència
Mercat / Tant de gust
Llet La Torre
Fresca i de pagès
Mercat / Taula de tast
Tots vins...
Un albariño, dos negres i dos dolços per a la Castanyada
Mercat / Glop a glop
El moscatell més tradicional del país
Un vi dolç ben arrelat a Montbrió del Camp
Fogons / Bo i sa
Menú de novembre
La xef del Maresme no s'oblida cap any de fer la Castanyada. Enguany, però, la celebra amb uns panellets inèdits!
Fogons
Formatges blaus
Pensem en cabrales i en rocafort, però la galàxia blava és més àmplia. L'olor forta, el sabor potent i la textura, amb la floritura típica, situen els blaus dins d'una categoria a part en el món formatger, que ara us proposem explorar.
Fogons
Olis catalans
L'or líquid de la Mediterrània és, sens dubte, un signe d'identitat de la cuina catalana. Us proposem fer un recorregut per les cinc DOP oleiques del país i, en cru o passat pels fogons, tastar un menú amanit amb el millor oli!
Fogons / I per postres...
Xocolata!
Blanca, negra o amb llet. Freda o calenta. La xocolata ens torna bojos i Jordi Roca rebla el clau amb uns plats irresistibles!
Sortim / Genis del foc
Josep Muniesa
Fonda Montseny
El seu nom està associat a la cuina del Via Veneto barceloní, però el 2006 va decidir començar una singladura en solitari. Ara, al seu Montseny natal, serveix plats d'estil molt personal que tenen el beneplàcit dels paladars més selectes, alguns dels quals l'han seguit fins a la serralada. Fem un repàs a la seva llarga trajectòria, però sense oblidar els projectes de futur.
Sortim / A fons
<a target="_self" href="https://www.cuina.cat/2x1">2x1. Et portem a sopar!</a>
Regalem 20 vals de descompte per a 20 grans restaurants del país
El nostre país és ple d'establiments clàssics o innovadors que són el reflex d'una gastronomia rica i diversa. Us volem ajudar a conèixer-la. Per això, vint restaurants de referència d'arreu del territori han preparat una oferta exclusiva de 2x1 per als lectors del CUINA que us obrirà les portes a aquest tresor saborós que heu de tastar. Retalleu el val dels que trieu i reserveu-hi ja l'àpat!
Sortim / Restaurants
Nectari
Cuina per gaudir a Barcelona
Sortim / Espai dels lectors
Picades saboroses
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
L'oli, d'oliva
Per què cada cop se'n consumeix més