Hamburgueses. Descobrim a Barcelona les versions més gurmet
Mercat / Al cistell
Garoina
Eriçó de mar o garota
Mercat / Al cistell
Xiitake
L'oriental més aromàtic
Mercat / Al cistell
Blat tendre
Com si fos arròs o llegum
Mercat / Al cistell
Orelletes
Coques dolces cargolades
Mercat / Al cistell
Api-rave
Tubercle francès
Mercat / Al cistell
Cecina de vaca
L'embotit fumat de Lleó
Mercat / Al cistell
Pecorino
Quatre formatges en un
Mercat / Al cistell
Ametlla en pols
L'alternativa a la farina
Mercat / Al cistell
Oli d'Olesa
Del peu de Montserrat
Mercat / Al cistell
Orada de viver
El bon sabor d'un peix captiu
Mercat / Adreces gormandes
El Maset de Reus, l'art de cultivar la terra
La parada del Mercat Central aposta per productes frescos, de temporada, agroecològics i de qualitat
Mercat / Tant de gust
Crespianes, nous amb estrella
Mercat / Taula de tast
Per a una nit màgica!
Cavalcada de Reis amb dos blancs, un rosat i dos negres
Mercat / Glop a glop
Primera anyada dels vins d'alta muntanya
El Batlliu de Sort replanta la vinya al Pallars Sobirà
Fogons / Bo i sa
Menú de gener
Carme Ruscalleda troba en els ingredients verds de la temporada l'alegria per als plats hivernals.
Fogons
Hamburgueses
Estendards durant dècades d'àpats de baix nivell marcats per la pressa, avui es vesteixen de sibarites i conquereixen els xefs de l'alta gastronomia. Visitem quatre locals gurmet de Barcelona per conèixer el plat de moda a la ciutat.
Fogons
Hivern verd
Potser el Danubi encara és blau, però, no us enganyéssiu pas, l'hivern no és només gris. L'estació més freda de l'any és verda, almenys al plat. Us presentem les 'brassiques', una nissaga d'hortalisses sanes, saboroses i hivernals.
Fogons / I per postres...
Pessics de licor
Jordi Roca ens presenta unes postres de pa de pessic amb ratafia i whisky, i un 'baba' de rom. Tres plats dolços amb un toc d'alegria.
Sortim / Genis del foc
Anna Bellsolà
Forn Baluard
Pastar, enfornar i traginar sacs de farina ha estat, tradicionalment, un ofici d'homes. La modernització recent del món de la fleca ha fet aparèixer nous establiments que elaboren pa de debò arreu de Catalunya i ha facilitat la incorporació de la dona a l'obrador. Des de la Barceloneta, aquesta fornera per herència familiar està despertant vocacions panarres.
Sortim / A fons
Melmelades artesanes
Petits emprenedors recuperen i renoven una tradició dolça
Sortim / Restaurants
Mon Restaurant
El moment de reinventar-se
Sortim / Espai dels lectors
'Foie gras': preparacions
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
Criteri Michelin
Una guia qüestionada, però amb molts seguidors