Sushi. T'ensenyem com fer-ne a casa
Mercat / Al cistell
Carxofa del Prat
La reina del Baix Llobregat
Mercat / Al cistell
'Tortilla'
La base de la cuina mexicana
Mercat / Al cistell
Harissa
Puré especiat de pebrots
Mercat / Al cistell
Salmó fumat
La conservació més saborosa
Mercat / Al cistell
Sal d'api
El toc de gràcia del Bloody Mary
Mercat / Al cistell
Formatge brie
Formatge, brie
Mercat / Al cistell
Garnatxa
La dolça de l'Empordà
Mercat / Al cistell
Nou de pacaner
Texana, energètica i de closca llisa
Mercat / Al cistell
Mel de bruc
Fosca i dolça
Mercat / Al cistell
Escalopa de vedella
Un clàssic del menú infantil
Mercat / Adreces gormandes
Un celler curull de formatges i embotits
La botiga-restaurant Can Recasens, al Poblenou barceloní, ofereix un tast del bo i millor d'Europa
Mercat / Tant de gust
Truites de riu amb esperit salvatge
Mercat / Taula de tast
Un 3x2 molt personal
Tres blancs i dos negres per a tres catalans i dos espanyols
Mercat / Glop a glop
Montònega de més de 500 metres
Una proposta singular fora de denominacions
Fogons / Bo i sa
Menú de febrer
La proposta d'aquest mes és ascendent: comencem amb plats lleugers i acabem regalant-nos unes postres sumptuoses.
Fogons
Sushi
Mossegades japoneses
Ens agrada tant, que gairebé ens l'hem fet nostre. Però el coneixem prou? Ara us n'expliquem l'origen, les varietats i, com fer-lo a casa i on menjar-ne de bo!
Fogons
Mar i muntanya
En altres cultures, mesclar carn i peix és una extravagància. Perquè no consumeixen carn, perquè el marisc és un luxe o perquè creuen que aquests elements no poden conviure en un mateix plat. És, simplement, una qüestió cultural.
Fogons / I per postres...
'Macarons'
Jordi Roca viatja gastronòmicament a la tradició francesa per regalar-nos uns dolços farcits, plens de colors i sabors.
Sortim / Genis del foc
Francesc Fortí
El racó d'en Binu
Va ser el primer xef català que va aconseguir dues estrelles Michelin amb la seva proposta de cuina netament clàssica i afrancesada. Pensa que la seva fidelitat a aquest estil li va treure el protagonisme de què gaudeixen altres xefs de tendències més avantguardistes. Ell, però, sense pèls a la llengua, es reivindica des del seu establiment de tota la vida, a Argentona.
Sortim / A fons
Les millors xefs del món
No tenen restaurant ni són portada de revistes gastronòmiques, però a molts els agradaria cuinar tan bé com elles. Aplaudides pels cuiners estrella, han començat a agrupar-se en colles i a mostrar els seu talent en públic. I el seu receptari captiva paladars a tot arreu.
Sortim / Restaurants
Casa Viart
Més cuina de mercat, impossible
Sortim / Espai dels lectors
El rèmol i el turbot
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
L'evolució de les salses
Del classicisme francès a la subtilesa moderna