Cireres. Arriba la fruita més llaminera
Mercat / Al cistell
Germinats
Un jardí de vegetals minúsculs
Mercat / Al cistell
Meló Gàl·lia
Una pilota d'handbol molt dolça
Mercat / Al cistell
Oliva morta
L'arruga és bona!
Mercat / Al cistell
Seitó
Blau, prim i en vinagre
Mercat / Al cistell
Hamburguesa de poltre
Preparat d'una carn amb menys greix
Mercat / Al cistell
Llom d'ibèric
Carn criada entre alzines de la Noguera
Mercat / Al cistell
Camembert
El normand de pasta tova
Mercat / Al cistell
Oli de raïm
Per a amanides de fruites
Mercat / Al cistell
Castanya d'aigua
Aquàtica, xinesa i de polpa dolça
Mercat / Al cistell
Múrgola
Bolet primaveral
Mercat / Al cistell
Arròs de Pals
Artesà i de l'Empordà
Mercat / Adreces gormandes
Esperit de 'colmado' i alimentació artesana
Cal Fideuer, a Badalona, aposta pels productes de proximitat i de petits productors de Catalunya
Mercat / Tant de gust
Molí de Ger
Formatge ceretà
Mercat / Taula de tast
Tres vins i dos caves
Un sumoll, un negre de disseny, un blanc saborós i dos bruts
Mercat / Glop a glop
Vi amb personalitat del terrer penedesenc
El Celler Pardas traça un camí propi dins la DO
Fogons / Bo i sa
Menú de maig
Aquest mes, l'àpat de la xef de Sant Pol ens convertirà els fogons en un paisatge d'autèntica primavera
Fogons
Cuscús
Aliment totèmic de la cuina magrebina, és un dels grans tresors de la gastronomia mundial i, des de fa uns anys, ha passat a formar part de molts rebosts i receptaris occidentals, per la simplicitat i la versatilitat.
Fogons
Cireres
Les estàvem esperant, delerosos de tornar a gaudir d'una fruita saborosa que, amb la primavera, omple els mercats de color. Visitem els territoris més cirerers per descobrir els usos culinaris d'aquest fruit llaminer.
Fogons / I per postres...
Vies verdes
Una proposta ecològica, de color i sabor. Jordi Roca s'inspira en la natura per fer postres amb menta, llima, alvocats i poma.
Sortim / Genis del foc
La Grava
Gérson i Màrius Ribal
Criat entre els fogons de la mare i l'àvia, en Gérson ha begut de la tradició per mantenir-la i renovar-la en la seva aposta de fusió, que té molt en compte la temporalitat i la procedència del producte. El pare, en Màrius, també és molt present en el seu dia a dia, al capdavant del servei de sala. Tots dos ens expliquen la filosofia de treball per aconseguir una cuina intuïtiva i gustosa.
Sortim / A fons
Andorrans i artesans
Abans anàvem al Principat d'Andorra a comprar formatges francesos, ara hi tornem per descobrir productes autòctons, artesans i ecològics.
Sortim / Restaurants
Les Magnòlies
Cuina contemporània a Arbúcies
Sortim / Espai dels lectors
Rogers o molls
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
Els 'garums' d'avui
Condiments que ens recorden el passat romà