Sardines. Idees per cuinar el peix més estiuenc
Mercat / Al cistell
Fartó
La parella de fet de l'orxata
Mercat / Al cistell
Kikos
Un aperitiu salat
Mercat / Al cistell
Anguila
Una vida entre el mar i el riu
Mercat / Al cistell
Mongeta tendra
Un plat de verdura clàssic
Mercat / Al cistell
Móra
Esferes de fruita vermella
Mercat / Al cistell
Gasosa
Estiuenca i tradicional
Mercat / Al cistell
Tonyina de llauna
Sempre a punt per menjar
Mercat / Al cistell
Formatge Urgèlia
El tendre cremós de la cooperativa del Cadí
Mercat / Al cistell
'Asado de tira'
El costellam boví de l'Argentina
Mercat / Adreces gormandes
Una aposta per l'alta xarcuteria a Barcelona
Els quatre germans Pedró porten les regnes de les botigues La Garriga, on la qualitat és una obsessió
Mercat / Tant de gust
Riera Ordeix, llonganissa de Vic
Mercat / Taula de tast
Barreja de sensacions
Dos caves expressius, dos vins negres i un experiment reeixit
Mercat / Glop a glop
Els grans vins de l'altell de Les Coques
Aquest restaurant tarragoní amaga un tresor...
Fogons / Bo i sa
Menú de juliol
Els pobles i les viles de mig Catalunya celebren, aquest mes, la festa major. Sant Pol de Mar n'és un, i Carme Ruscadella s'hi inspira.
Fogons
Fruites de ponent
Passem la plana de Lleida pels fogons per tastar la millor fruita d'estiu d'una manera gustosa i sorprenent. Ho descobrim amb quatre cuiners de la zona, que ens han preparat propostes arrelades a les terres de Ponent.
Fogons
Sardines
Fresques, que bones que són! D'Arenys de Mar o de Santurce, les sardinades fan festa, fan estiu! Però, més enllà de la brasa, també descobrim un receptari acurat amb un peix blau que guanya posicions a l'alta cuina.
Fogons / I per postres
Bombons
La fruita vermella (aranyons, maduixes, gerds) és la protagonista d'uns bombons que són una temptació per tancar l'àpat.
Sortim / Genis del foc
Quim Casellas
Casamar
Ha estat l'última estrella Michelin a fixar-se en el mapa gastronòmic català. El xef, amb la seva germana Maria a la sala, ha agafat el timó del restaurant familiar per aventurar-se en una travessia culinària de referència a la zona. Llafranc és el port de sortida per a una proposta propera, que creu en el producte local i que navega entre plats de l'Empordà i de l''slow food'.
Sortim / A fons
Gelats
L'artesania busca els sabors reals
Sortim / A fons
CatSkills
Els millors alumnes d'hostaleria de Catalunya
Vint-i-cinc estudiants de cuina, servei i pastisseria dels centres de formació professional catalans van competir per seleccionar quin era el millor de cada especialitat. Els tres guanyadors ens representaran a la final estatal de Madrid.
Sortim / Restaurants
Braseria de l'Era
El Pallars Jussà a la brasa
Sortim / Espai dels lectors
La tòfona d'estiu
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Qui serveix?
Calen cambrers que siguin professionals de debò