Nadal. Receptes per al gran àpat de l'any
Mercat / Al cistell
Torró de gema
De crema o de crema cremada
Mercat / Al cistell
Pernil d'ànec
Un aperitiu per als més gurmets
Mercat / Al cistell
A la pedra
La xocolata sense mantega
Mercat / Al cistell
Alquequengui
Un sabor agredolç i refrescant
Mercat / Al cistell
Besuc
El peix del diàleg impossible
Mercat / Al cistell
Pèsol negre
El llegum sec d'alta muntanya
Mercat / Al cistell
Torta del Casar
El formatge de Càceres
Mercat / Al cistell
Mistela
Una barreja per tancar l'àpat
Mercat / Al cistell
Peu de cabra
Percebe
Mercat / Adreces gormandes
Estris per equipar la cuina al cor de Gràcia
Una botiga barcelonina per triar, remenar i sortir-ne amb els utensilis que calen per triomfar als fogons.
Mercat / Tant de gust
Safrà de Montblanc
L'elit de les espècies
Mercat / Taula de tast
Festes i sobretaules
Tres caves i dos vins per gaudir del Nadal sense presses
Mercat / Glop a glop
Eixamplant horitzons a la DO Penedès
Colet combina passió pel territori amb innovació
Mercat / Especial Vins & caves
Vins & caves
Us proposem algunes idees per aconseguir els millors maridatges amb els plats de les celebracions de Nadal. És temps de brindar i us proposem que ompliu les vostres copes amb el bo i millor dels cellers de Catalunya!
Fogons / Bo i sa
Menú de desembre
Ara ve Nadal i Carme Ruscalleda cuina el gall. Del Prat, és clar! La xef de Sant Pol ens dóna idees per al gran dinar de l'any.
Fogons
Nadal
El festí del pollastre
Arriba el dinar més important de l'any i costa d'imaginar-se'l sense un pollastre com cal. És l'hora de recórrer els mercats d'aviram i les granges de Catalunya per trobar-hi el bestiar més ufanós criat a pagès.
Fogons
Aperitius de festa
Preludi de grans àpats, en dates assenyalades, es vesteixen més i incorporen productes més selectes. Han de lluir tant com la taula, però sense fer ombra al menú. Us donem consells per fer obrir la gana dels comensals!
Fogons / I per postres...
Ara ve Nadal...
L'apartat dolç de les festes és territori Roca i en Jordi ha optat per tres propostes clàssiques de l'imaginari nadalenc per sorprendre la família.
Sortim / Genis del foc
Regina Santamaria
Can Fabes | Elements 4_12
Endavant: és cap allà on la filla de Santi Santamaria i el xef Xavier Pellicer tenen posada la mirada. L'evolució de la personalitat del mític restaurant de Sant Celoni avança en dues direccions bàsiques: l'aposta pels productes biodinàmics i la reconversió de l'antic Espai Coch en l'Elements 4_12, un menjador menys formal que descriuen com "la Fonda de Can Fabes".
Sortim / A fons
Pernil ibèric
Potser sí, que del porc s'aprofita tot. Però, si és ibèric i de gla, aleshores ja no hem de parlar només d'aprofitament, sinó de delit. Gairebé d'una fal·lera per les potes ibèriques més desitjades. Salivem amb un producte que, culinàriament, es gaudeix cru i sol.
Sortim / Restaurants
Hotel Pessets
L'encert del matisos subtils
Sortim / Espai dels lectors
Aperitius de baix cost
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
El sisè Stone
Juli Soler, artífex de l'èxit d'El Bulli, es retira