La pasta del Japó. Receptes amb 'noodles', els fideus d'Orient
MERCAT / AL CISTELL
Maduixot
El que va eclipsar la maduixa
MERCAT / AL CISTELL
All tendre
Una versió més jove i suau
MERCAT / AL CISTELL
Borregos
Els dolços de Cardedeu
MERCAT / AL CISTELL
Alcaravia
Un fruit picant i anissat
MERCAT / AL CISTELL
Pasta fil·lo
Làmines de blat embolcallants
MERCAT / AL CISTELL
Fetge de xai
Un menut de ferro
MERCAT / AL CISTELL
Bacallà fresc
El peix alternatiu al lluç
MERCAT / AL CISTELL
Bitxo
Un pebrot picant
MERCAT / AL CISTELL
Licor de camamilla
L'esperit dolç de la Segarra
MERCAT / AL CISTELL
Burrata
Formatge mantegós
MERCAT / ADRECES GORMANDES
Un basar gurmet de sabors tarragonins
Gourmmm...eat trasllada l'oferta de delicadeses de proximitat a un nou local al centre de la ciutat.
MERCAT / TANT DE GUST
Les maduixes, del Maresme
MERCAT / TAULA DE TAST
El plaer d'un bon vi
I un gran cava per a les celebracions més especials
MERCAT / GLOP A GLOP
Una empenta jove per a les vinyes velles
El sumoll és la nineta dels ulls de Mas Bertran
FOGONS / BO I SA
Menú d'abril
Que l'arribada de la primavera es noti al plat: aquesta sembla la premissa que ha inspirat l'àpat d'abril de Carme Ruscalleda.
FOGONS
'Noodles'
Després del sushi, aquesta és la paraula que tot bon amant de la cuina asiàtica ha d'emprar correctament. Com tants altres ingredients, ens han arribat per la via japonesa, però a tot l'extrem orient són un element bàsic del receptari.
FOGONS
Vedella
La carn més melosa
Tendra, fina i delicada, és molt present a la nostra cuina. En entrecot, filet, entranya, jarret i fins a una vintena de talls de diferent valor culinari, que ens permet gaudir-ne en estofats, guisats, rostits, capipota... Fem un mos?
FOGONS / I PER POSTRES...
Perfums
Jordi Roca ens torna a omplir de fragància el final de l'àpat, amb tres propostes per menjar-nos el perfum que més ens agradi.
SORTIM / GENIS DEL FOC
Mirko Carturan
Mirko Carturan i Meritxell Caballé
Del Piemont al Vallès. Aquest cuiner italià arrelat a Catalunya fa set anys que és, juntament amb la seva dona, Meritxell Caballé, al capdavant d'un restaurant que ha anat creixent sense fer soroll, però que justifica una escapada a Caldes. Els productes de la zona, la bona tècnica, les arrels i el seu toc personal defineixen una carta que vol aprofundir en la memòria gustativa dels comensals.
SORTIM / A FONS
Coques de recapte
N'hi ha a tota Catalunya, però a les terres de Ponent és on la tradició artesana es conserva amb més vitalitat. Us descobrim els forns on es couen les millors d'aquest tros de país.
SORTIM / RESTAURANTS
Plaça del Vi 7
Un bistrot-enoteca al cor de Girona
SORTIM / ESPAI DELS LECTORS
Munteu nata a mà!
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
SORTIM / LA CUINA DEL MAR
L'art de pescar tonyines
Les almadraves de la Mediterrània, avui pràcticament desaparegudes, van protagonitzar la pesca del peix blau per excel·lència fins al segle XX
OPINIÓ / PETITS FOURS
Només en queda la plaça
Sense escorxadors locals, la carn bona s'allunya