Els Colors de l'Estiu: Originals combinacions amb fruites
Mercat
Albergínia
La insígnia de la Mediterrània
Mercat
Curri
Una llegenà`ria mescla índia
Mercat
Peix Sabre
Una gustosa serp de mar
Mercat
Filet de Pobre
Magre i tendre
Mercat
Móres
Agredolça Fragilitat
Genis del foc
Jaume Subirós
L'heureu expert del Motel Empordà
El 1961, el Motel Empordà obria les seves portes a Figueres. El dirigia Josep Mercader, que tan sols tenia 35 anys. Al cap de poc temps, el seu futur gendre, Jaume Subirós, hi va començar a treballar. Amb el temps, s'ha erigit en una referència cabdal de la cuina del país.
Proposta del mes
Oblidats
Manifest per recuperar-los
La rajada, la maire, el gall de Sant Pere i l'escórpora són peixos vegem a les cartes dels restaurants. El seu aspecte poc formós i el seu ús com a base de fumets els han relegat a una injusta segona categoria.
De cru a cuit
Meló
Dolç i refrescant
El meló és com una capsa tancada, amb un contingut incert que no deixa indiferent. Més enllà dels seus defensors cèlebres i detractors il.lustres, aquesta fruita d'estiu mata dolçament la gana i apaivaga la set
Món Sucre
Triangles Llaminers
Les fruites, els lactics les herbes aromàtiques són la base de les refrescants i vistoses postres d'estiu que us suggerim.
Celler
Chardonnay
Les aromes del raïm blanc
Encara que la varietat chardonnay es coneix des de l'edat mitjana, no va ser fins als anys vuitanta que es va incorporar massivament en els cellrs catalans que elaboraven vins blancs. A més, en la secció Gran Reseva us hem preparat una selecció de cerveses de blat alemanyes i belgues, perfectes per apaivagar la set. (Textos i tastos: Àngel García Petit. Fotografies: AJJ Estudi).
Gran Reserva
Cerveses de Blat
Refrescos ideals
Destinacions amb gust
Eivissa
L'illa de l'abundància
Més enllà dels menús turístics despersonalitzats, a l'illa blanca es poden trobar també interessants ofertes gastronòmiques, majoritàriament basades en la cuina autòctona. Us proposem un tast de les receptes ancestrals, molt vinculades a les festes.