Preparació
- Prepareu el bescuit a l'avançada. Mescleu molt bé la mantega amb els 25 g de sucre. A banda, munteu els ous, ben escumats, amb els 75 g de sucre, i mescleu-ho amb la preparació anterior, la farina, el midó i el Royal. Amb delicadesa, incorporeu-hi l'ametlla granet i aboqueu-ho en una safata de forn folrada amb paper sulfurat. Procureu que la massa us quedi d'un gruix d'uns 2 cm, a la safata. Fornegeu-ho a 180 ºC, 30 min. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
- Prepareu la solució de Calisay i reserveu-la, en un recipient tancat, a la nevera.
- Muntatge: poliu el bescuit de les pells torrades pel forn i talleu-lo a daus de 2 x 2 cm.
- Mescleu els daus de bescuit amb la polpa de maracujà, per hidratar-los amb tot el sabor de la fruita.
- Repartiu a les copes la mescla de les maduixes, pinya i poma a daus minis amb els daus impregnats de maracujà i, a taula, afegiu-hi la solució de Calisay.