Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el torró en talls de 2 cm de gruix. Estireu-lo amb un corró fins a obtenir una làmina ben fina de forma rectangular.
  2. Munteu la nata amb una mica de sucre (el sucre és opcional, jo no n’hi he posat).
  3. Poseu la nata muntada al mig de la làmina de torró i enrotlleu-la com si fos un caneló.
  4. Decoreu-ho amb una mica de nata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: