Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Congeleu la crema en glaçoneres.
  2. Talleu la pasta fil·lo en quadrats i pinteu-los amb la mantega fosa. Poseu-hi al damunt una segona capa de pasta fil·lo i torneu-los a pintar.
  3. Emboliqueu cada glaçó de crema congelada amb un quadrat de pasta i pinteu-lo amb la mantega fosa. Coeu-los al forn uns 10 min a 190 ºC, fins que siguin daurats.
  4. Empolseu els caramels amb sucre o cacau en pols i serviu-los tebis.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: