Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la carbassa: peleu la carbassa, traieu-ne les llavors i coeu-la amb l’aigua i el sucre. Quan sigui cuita, coleu-la i tritureu-la fins que sigui un puré fi. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al granissat: barregeu el suc i la ginebra i reserveu-ho al congelador. Un cop congelat, raspeu el granissat amb l’ajuda d’una forquilla.
  3. Per a les trompetes: netegeu les trompetes. Poseu al foc l’aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les trompetes i deixeu-ho coure uns minuts. Deixeu-ho refredar dins el mateix almívar.
  4. Muntatge: repartiu el puré de carbassa al centre del plat; a sobre, les trompetes, i acabeu-ho amb el granissat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: