Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu les panses en aigua o alcohol.
  2. Encamiseu un motlle de pastís i folreu-lo amb la pasta brisa. Coeu-lo al blanc (sense farcit però amb un pes a dins), 15 min a 180 ºC.
  3. Barregeu amb el túrmix el mató, el parmesà, els ous i el sucre. Afegiu-hi les ratlladures i el safrà. Aboqueu la barreja dins el motlle i escampeu les panses per sobre.
  4. Coeu-ho uns 40 min a 150 ºC fins que sigui cuit i daurat.
  5. Traieu-ho del forn i serviu-ho tebi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: