Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de llimona: poseu la gelatina a hidratar en aigua freda. A part, poseu un bol al bany maria amb el sucre i el suc de llimona. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els ous i remeneu-ho fins que comenci a espessir. Afegiu-hi la mantega, barregeu-ho i traieu-ho del foc. Escorreu la gelatina i desfeu-la a la crema de llimona. Deixeu refredar la crema una mica.
  2. Per a la cassoleta: cobriu un motlle de pastís amb la pasta brisa. Per tal que no s'abaixi la massa, poseu uns cigrons secs dins del motlle i coeu-ho al forn durant 15 min a 190 ºC. Traieu la cassoleta del forn i buideu-la de cigrons.
  3. Poseu la crema de llimona dins la cassoleta i deixeu-la refredar a la nevera per tal que qualli una mica. Talleu les maduixes a rodanxes i col·loqueu-les fent cercles a sobre la crema de llimona.
  4. Finalment, si voleu donar brillantor al pastís, es pot pintar amb una mica de gelatina fosa en una mica d’aigua calenta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: