Què cuinar La Vanguardia

Receptes

Vegetariana

Torró de xocolata

Per Ada Parellada

15 minuts

Vegetariana

Panellets

Per Ada Parellada

Ràpida i senzilla

Bunyols de carbassó

Per Ada Parellada

25 minuts

Vegetariana

Mona de Pasqua

Per Miquel Àngel Roque

Vegetariana

Crema de coco

Per Gemma Clofent

Vegetariana

Tatin de poma

Per Gemma Clofent

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto