Preparació
- Per a la base: piqueu les galetes amb la batedora i barregeu-les amb la mantega, fosa. Cobriu la base d'un motlle de 22 cm amb aquesta barreja, pressionant-ho molt bé, i reserveu-ho a la nevera.
- Per al farcit: munteu la nata líquida amb el sucre i afegiu-hi el formatge cremós amb la llet condensada. Remeneu-ho tot bé, perquè quedi ben integrat.
- Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la gelatina en pols, remenant-ho bé. Reserveu-la perquè es temperi una mica.
- Aneu afegint la gelatina a la barreja de formatge i llet condensada, sense deixar de remenar. Aboqueu la mescla al motlle i reserveu-ho a la nevera, un mínim de 5 h.
- Per al coulis de maduixa: retireu els tronquets de les maduixes, renteu-les i tritureu-les amb el sucre. Escalfeu el puré resultant en un cassó al foc i afegiu-hi la gelatina en pols. Heu de procurar que el puré no arribi a bullir. Quan la gelatina s'hagi desfet del tot, retireu el cassó del foc i reserveu-ho.
- Retireu el cheesecake del motlle i cobriu-lo amb el coulis de maduixa. Deixeu-lo refredar almenys 1 h abans de servir-lo.