Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Macereu les panses amb el rom.
  2. Barregeu la mantega amb la mel. Afegiu-hi els ous i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi la farina tamisada i el llevat. Afegiu-hi la llet, la sal, la canyella, la llimona i barregeu-ho bé. Deixeu-ho reposar 30 min.
  3. Afegiu-hi les panses escorregudes, els llardons trossejats i el torró picat ben fi. Aboqueu la barreja en un motlle untat amb mantega i farina, repartiu el carabassat i els pinyons per sobre, empolseu-ho amb sucre i coeu-ho 40 min a 180 ºC fins que sigui cuit.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: