Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Diluïu el llevat en l’aigua tèbia. Poseu la farina sobre el marbre en forma de volcà i afegiu-hi tots els ingredients excepte l’oli. Pasteu la barreja fins que tingui consistència i es desenganxi del marbre. Tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar unes 3 h.
  2. Torneu a treballar la massa afegint-hi l’oli reservat fins que l’absorbeixi i quedi suau. Deixeu-la reposar uns 30 min més tapada.
  3. Mentrestant, escaliveu els pebrots i les albergínies. Peleu-los i talleu-los a tires.
  4. Cobriu una plata de forn amb paper sulfuritzat i esteneu-hi la massa amb les mans mullades d’oli. Col·loqueu-hi la ceba tallada a juliana, el tomàquet a rodanxes, el pebrot, les albergínies i les arengades netes. Regueu-ho tot amb oli, salpebreu-ho i coeu-ho al forn a 160 ºC durant uns 30 min. Serviu-la calenta just sortida del forn.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: