Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la massa de pizza ben fina, donant-li forma allargada i estreta (per una coca individual d’uns 30 x 7 cm). Pinteu-la generosament amb oli amb l’ajut d’un pinzell. Repartiu els pinyons i el sucre (també generós) per sobre.
  2. Coeu-la al forn a 220 ºC durant 10 min fins que es dauri (cal vigilar que no es cremi). Traieu-la del forn i, immediatament, pinteu-la amb anís amb l’ajut del pinzell. Aquest anís és el que li dona la textura de vidre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: