Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu bé tots els ingredients del flam i aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat.
  2. Per a la coca, bateu els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum (millor amb varetes elèctriques). Afegiu-hi amb suavitat la farina tamisada.
  3. Aboqueu la mescla delicadament sobre el flam. Coeu-ho al forn al bany maria a 180 ºC durant 1 h.
  4. Per a la salsa de gerds: coeu a foc lent els gerds amb el sucre uns 10 min. Afegiu-hi l’anís, tritureu-ho amb el túrmix i coleu-ho per treure les llavors dels gerds.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: