Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam: escalfeu la llet i el coco en un cassó al foc durant uns 5 min. Afegiu-hi la llet condensada i dissoleu-la bé. Deixeu-ho refredar una mica. A part, bateu els ous i afegiu-los a la llet i el coco.
  2. Per a la coca: bateu els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum (millor amb varetes elèctriques). Afegiu-hi amb suavitat la farina tamisada. Aboqueu la mescla delicadament sobre el flam. Coeu-ho al forn al bany maria a 180 ºC durant 1 h.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: