Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les nespres, trossegeu-les i poseu-les amb el sucre en un cassó al foc. Afegiu-hi les aromes i coeu-ho a foc lent, remenant-ho sovint, durant 45-60 min, fins que la fruita quedi caramel·litzada i desfeta.
  2. Bulliu els pots de vidre amb les tapes per esterilitzar-los. Escorreu els pots, ompliu-los de confitura, tanqueu-los i deixeu-los refredar de cap per avall.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: