Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les nespres, trossegeu-les i poseu-les amb el sucre en un cassó al foc. Afegiu-hi les aromes i coeu-ho a foc lent, remenant-ho sovint, durant 45-60 min, fins que la fruita quedi caramel·litzada i desfeta.
  2. Bulliu els pots de vidre amb les tapes per esterilitzar-los. Escorreu els pots, ompliu-los de confitura, tanqueu-los i deixeu-los refredar de cap per avall.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: