Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Un un bol, barregeu els rovells amb la Maizena i un rajolí de llet.
  2. Escalfeu la resta de la llet amb la canyella i el sucre en un cassó. Quan arrenqui el bull, deixeu-la refredar una mica i després aboqueu-la sobre els rovells sense parar-ho de remenar.
  3. Coleu tota la mescla i torneu-ho a posar al foc, sense parar-ho de remenar, fins que bulli i s’espesseixi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: