Preparació
- Per a la crema de taronja: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc de taronja. Bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena.
- En un cassó escalfeu la resta de suc, el sucre i la pell de taronja. Quan el suc sigui calent, aboqueu-ho sobre els ous i torneu-ho a posar al foc remenant-ho sense parar. Quan la crema trenqui el bull, traieu-la del foc i repartir-la dins les copes de servir.
- Per a la mousse de xocolata: barregeu les natilles i la meitat del sucre.
- Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
- Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior.
- Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
- Disposeu la mousse sobre la crema de taronja i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresc de nevera.