Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de taronja: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc de taronja. Bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena.
  2. En un cassó escalfeu la resta de suc, el sucre i la pell de taronja. Quan el suc sigui calent, aboqueu-ho sobre els ous i torneu-ho a posar al foc remenant-ho sense parar. Quan la crema trenqui el bull, traieu-la del foc i repartir-la dins les copes de servir.
  3. Per a la mousse de xocolata: barregeu les natilles i la meitat del sucre.
  4. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
  5. Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  7. Disposeu la mousse sobre la crema de taronja i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresc de nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: