Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu el torró i escalfeu-lo juntament amb la nata líquida 30 s al microones. Tritureu-ho bé amb el túrmix.
  2. A part, bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum. Incorporeu-hi amb suavitat la mescla de torró i l’amaretto. Incorporeu-hi amb suavitat la farina tamisada.
  3. Ompliu unes flameres, prèviament untades amb mantega i farina, i congeleu-ho.
  4. Preescalfeu el forn a 250 ºC i coeu els coulants directament congelats entre 8 i 10 min (depèn del forn).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: