Preparació
- El dia abans, prepareu l’interior del coulant: tritureu el torró amb la llet i ompliu unes glaçoneres. Congeleu-ho.
- Per al coulant, amb la Kitchenaid munteu els ous amb el sucre durant molta estona, fins que tripliquin el volum.
- Foneu la xocolata i la mantega al microones i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
- Incorporeu la xocolata als ous, amb suavitat. Finalment, incorporeu-hi la farina tamisada, també amb suavitat.
- Ompliu els motlles (untats amb mantega i farina) fins a la meitat, col·loqueu-hi un glaçó de torró i acabeu-los d’omplir. Coeu els coulants uns 9 min a 200 ºC (dependrà del forn, el motlle i la mida del coulant). Deixeu-los refredar i congeleu-los.
- Al moment de servir, escalfar els coulants directament congelats entre 30 segons i un minut al microones (depèn de la potència del microones) i servir immediatament.