Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum. Incorporeu-hi amb suavitat la xocolata i la mantega foses al microones. Incorporeu-hi la farina i el cacau tamisats.
  2. Ompliu unes flameres, prèviament untades amb mantega i cacau, fins a un dit de dalt, i deixeu-les reposar a la nevera 12 h (o congeleu-les).
  3. Preescalfeu el forn a 225 ºC i coeu els coulants entre 8 i 10 min (depèn del forn).

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: