Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la llet de coco, els rovells i el sucre en un bol amb cura que no faci escuma. Distribuïu la mescla en motlles individuals.
  2. Escalfeu el forn a 85 ºC. Poseu els motlles a dins i deixeu-los coure 45 min, fins que la crema sigui ben cuita.
  3. Muntatge: peleu la pinya i talleu-la a daus menuts. Quan la crema de coco sigui cuita i l'hagueu deixat refredar, poseu-hi la pinya al damunt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: