Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet i les fulles de marialluïsa. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho infusionar 5 min. Coleu i reserveu la llet.
  2. En un cassó poseu els rovells i el sucre i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la Maizena i la llet ja freda. Remeneu-ho, que quedi tot ben unit, i poseu-ho al foc sense parar de remenar. Quan arrenqui el bull, retireu la crema i filmeu-la a pell. Deixeu-la refredar.
  3. Un cop freda, repartiu-la en les copes de servir i decoreu-la amb alguna fulla de marialluïsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: