Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Bateu els ous, el suc i el sucre. Repartiu-ho pels motlles individuals untats amb caramel líquid. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-ho refredar.
  • Escalfeu al microones la nata líquida, afegiu-hi la xocolata trossejada i la mantega i barregeu-ho bé fins a obtenir una crema homogènia. Repartiu-la als motlles i deixeu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: