Preparació
- Per a la massa: trenqueu els ous i, mentre els deixateu, aneu-hi afegint la farina, la llet, el sucre, l'oli i el cacau. Deixeu-ho reposar, tapat, una nit.
- Poseu a escalfar una paella amb oli o mantega. Al centre, poseu-hi una cullerada de la massa i cobriu la base de la paella. Un cop qualli per un costat, aixequeu-la amb l'espàtula i gireu-la. Acabeu-la de coure per l'altre costat i retireu-la. Reserveu-ho.
- Per a la crema de xocolata: poseu a bullir la nata i la llet. Remeneu els ous i el sucre, afegiu-los a la llet sense parar de remenar i deixeu-ho al foc fins que qualli.
- Afegiu-ho a la xocolata, que tindreu en un bol feta trossos, remeneu-ho perquè es fongui i, amb moviments embolcallants, aconseguiu una emulsió llisa. Refrigereu-ho.
- Per al plàtan caramel·litzat: poseu el sucre i la mantega en una paella, a caramel·litzar, i salteu-hi els plàtans a daus.
- Enrotlleu les creps amb crema i plàtan.