Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: barregeu amb el túrmix la llet, els ous, la farina, i la sal. Afegiu-hi la pell de taronja, la mantega fosa i barregeu-ho bé. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  2. Per a la confitura: trossegeu les maduixes i poseu-les a coure en un cassó a foc lent amb el sucre, el suc de llimona i les espècies. Quan comencin a quedar toves, retireu-les del foc i deixeu-les refredar.
  3. Per a les creps: aboqueu una mica de massa en una paella i escampeu-la per tota la superfície. Quan sigui cuita d’una cara, gireu la crep i passeu per sobre la superfície la xocolata, de manera que es fongui i quedi una capa fina de xocolata a tota la crep.
  4. Retireu la crep de la paella i farciu-la amb la confitura de maduixa. Plegueu-la i cobriu-la amb la nata muntada i els fruits secs. Serviu-la immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: