Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 200 ºC. Obriu la llauna i separeu els triangles. Farciu cada triangle amb una cullerada de Nutella i enrotlleu-los en direcció a la punta, donat-los forma de croissant.
  2. Pinteu-los amb una mica de llet i enforneu-los 15 min a 200 ºC. Traieu-los del forn, pinteu-los amb una mica de gelatina i repartiu-hi uns quants fideus de xocolata per sobre. Deixeu-los refredar i serviu-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: