Preparació
- El dia abans, prepareu l'arròs amb llet. Partiu l'arròs picant-lo en un morter per treure'n el midó. Reserveu-lo.
- Poseu al foc un cassó gran amb la llet, la mantega, el canonet de canyella i la pell de la taronja. Porteu-ho a ebullició, apagueu el foc, tapeu el cassó i deixeu-ho reposar durant 15 min perquè obtingui tot el sabor de la canyella i la taronja.
- Destapeu-ho, afegiu-hi l'arròs picat i torneu-ho a portar a ebullició, mantenint el foc lent durant aproximadament 45 min, remenant-ho constantment.
- Afegiu-hi el sucre a poc a poc, barregeu-ho i continueu-ho escalfant a foc lent sense deixar-ho de remenar durant 10 min. Traieu-ho del foc i esteneu-ho en una safata per deixar-ho refredar a temperatura ambient. Posteriorment, poseu-ho a la nevera i deixeu-ho reposar durant tota la nit.
- Trossegeu les galetes i col·loqueu-les en un plat fondo, barrejades amb la canyella en pols al gust.
- Traieu l'arròs amb llet de la nevera i, amb l'ajuda d'una cullera, aneu agafant trossos i pasteu-los sobre la galeta ratllada, donant-los un aspecte de croqueta. Col·loqueu-les a sobre d'una safata i serviu-les.